6 Beste Tipsene for å Saftig Lepper

Øyne og lepper er de viktigste områdene i ansiktet ditt som du trenger for å uttrykke vakkert. Hvis noen av dem ikke er gjort på en forsvarlig måte kan det etterlate dårlig eller diskret inntrykk på andre. Bedre bør du ta vare på dem riktig og bli informert mens søknad makeup. Her er 6 beste tips for saftig lepper.

Leppe

Det er godt å bli informert, og alltid bruke merkede produkter spesielt før utløpsdatoen. Du kan gjøre det beste bruk av online shopping for å kjøpe merkede produkter i diskonteringsrenten med amazon promo kode som er troverdig, så vel.

Hvordan søke Farge

Sørg for at leppene dine er rene og fukte før du påfører farge ellers fargen kan virke flassende. Fukte leppene godt og deretter bruke farge på midten av underleppen først. Plasser leppestift i midten, og deretter bringe den til hjørnene. Ikke bruke farge på begge leppene heller trykk dem som overfører farger for å overleppen. Nå, vaske dem ved hjelp av noen vev og gjenta prosessen for å gjøre fargen varer lenger.

LepperVelge Leppe Farge

Velg leppe farge som passer din hudfarge som hjelper deg å skille seg ut. Hold et sett med leppestift farger, slik at du kan bruke en annen farge på hver dag som hjelper deg å flaunt med en annen stil hver dag i denne julen.

Velg Hudvennlige Tekstur

Forskjellig utseende gå med forskjellige teksturer. Du kan velge mellom våt til glossy lip nyanser tilgjengelig i forskjellige teksturer. Stilig utseende gå med matt tekstur mens glossy tekstur gir deg ungdommelig utseende. Du kan velge tilsvarende utseendet du skal planlegge.

Eksfoliere Lepper

Peeling av leppene er like nødvendig som hud. Ikke glem å bruke balsam i natt, og foretrekker en som inneholder naturlige ingredienser som bivoks for å gjøre leppene myke og rosa. Rubbing ghee eller våt sukker på leppene er god peeling. Videre kan du også bruke honning som en erstatning av leppepomader.

Vitamin C

Vitamin C er en velsignelse for leppene. Legg det i kosten og spiser mer og mer vann, samt juice rik på vitamin C. Det er ikke bare hydrater, men også bidrar i veksten av nye celler.

Slutte å Røyke

Du bør unngå eller slutte å røyke, siden det gjør leppene mørkt og tørt. Også unngå å drikke varm væske fordi det kan skålde leppene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *