Hvordan å få øye på et par falske Gucci sko

Gucci sko er noen av de mest imitert sko på markedet. Før du kjøper et par Gucci sko på nettet, sørg for at du ikke ved et uhell å investere i en forfalskning. Bla retningslinjene nedenfor for tips om hvordan du kan unngå en billig imitasjon av Gucci merke.

Hva du skal se etter på innsiden av en ekte Gucci sko: Hver ekte Gucci sko er gitt en åtte-sifret serienummer som er stemplet på skoen skinn fôr. Alle serienumre er nøyaktig åtte sifre, så teller før du kjøper! Dette serienummeret skal være diskret; den er vanligvis plassert på innsiden av skoen ved siden av skostørrelse. Den «Gucci» merkevare skal være stemplet på innsiden av skoen på hælen. Ved siden av merkenavnet skal være et stempel som sier «Made in Italy». Begge disse stemplene skal være lett synlig. Som alltid, sørg for at stemplene har blitt brukt i en kvalitet måte (dvs. de er godt justert, merkenavnet er stavet riktig, etc.). En ekte designer sko vil nesten aldri dekke opp designer navn, så hvis en eller annen grunn «Gucci» stempel er kuttet av eller skjult, er sjansen stor for at skoen er en forfalskning. Endelig er Gucci sko foret med skinn. Leverandøren av en ekte Gucci sko vil være klar over dette faktum.

Gucci sko

Hva du skal se etter på den eneste av en ekte Gucci sko: Den eneste av en ekte Gucci sko bør være skinn. Igjen, bør en ærlig selger enkelt kunne svare på noen av disse slags spørsmål. Faktisk er en god måte å teste vannet hvis du er mistenksom til å stille en rekke detaljerte spørsmål om hvilke sko du ønsker å kjøpe (sørg for at du vet de riktige svarene!), Og deretter se hvordan leverandøren din reagerer.

Såler av Gucci sko varierer med kjønn. Kvinners Gucci sko vil ha ordene «Gucci» og «Made in Italy» stemplet på bunnen av skoen. En manns Gucci sko kan være stemplet, eller det kan ha en sølvplate gravert med merkenavnet.

Hva du skal se etter i emballasjen av en ekte Gucci sko: Ekte Gucci sko vanligvis kommer i mørk brun støvposer. Posene er merket med «dobbel G» logo. Skoesken er også en mørk brun og bør ha ordet «Gucci» preget på lokket. Lette bør være sølv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *