Hvordan velge en parfyme som en gave?

Hvordan velge en parfyme som en gave?

Duften, forførende og elegant, skarp floral eller treaktig fondling … Kombinere friske lukter av frukt, mint og sandeltre … innkapslet i en transparent, matt eller mørk flaske, enkelt – eller et kunstverk. Gjøre verden en gjenstand for stort ønske om å gi alle uten unntak? … Det er usannsynlig: uavhengig av alder, identitet, livsstil, er det ingen kvinne, likegyldig til smaken! Derav konklusjon: en flaske parfyme eller toalett vann er den enkleste, men også den beste gaven. Men hvordan du velger «klær» for den kvinnelige kroppen slik at den har smaken og «size»?

ParfymeHva ønsker du å kjøpe?

Først må du bestemme med noen bindende «Spesifikasjoner»: hva slags parfyme produkter du ønsker å kjøpe? Sprit, den dyreste versjonen, som inneholder fra 20% til 30% duftstoff, parfyme vann, mindre stabil, med et innhold av 10-12% parfyme eller duft vann – 6-8%? På sommeren er det anbefalt ferske, mindre rike lukter, om vinteren kan du råd til en pulveraktig, woody, varme ånder. Og husk, åndene – det er bare en av de «nomenklatur enheter» duftende linjer, nødvendig, men ikke tilstrekkelig. Rimelig og elegant tilnærming til valg av parfyme er å kjøpe et sett med dusjsåpe, melk eller fløte for kroppen, deodorant og parfyme flaske. Tross alt, smaker tendens til å bekjempe hverandre og hverandre «vinne», samt ved å koble noen fin en, ikke bare for å vinne, men også å tape.

Velge en gave til alder

Det antas at unge jenter, 22-25 år gammel, foretrekker frisk, «blomst» og «fruktig» lukt. Eldre kvinne, gjøre en karriere, velge en mer prestisjefylt og elegant, «fantasy» av komposisjonen. Og den eldre kvinnen, jo mer hun liker syrlig, krydret smak. En slik klassifisering, for all sin enkelhet, nesten en innsnevring av søkeområdet, men noen grunnleggende kunnskap kan leses ut fra det.

Og selvfølgelig, det er lukter som, for det første, nesten alle virkelig liker, og for det andre, er ikke bare en parfyme, men et symbol på smak og stil, så i alle fall kommer til retten.

Noen ånder på oppfører seg annerledes på huden til den enkelte. Trolig den mest pålitelige synes fortsatt et alternativ, der hun velger parfyme for første gang, og alle senere mottok den ettertraktede boksen, selvsagt ikke inneholder ubehagelige overraskelser.

La din gave bringer glede og glede å din familie folk! Vi håper vår artikkelen vil hjelpe deg med dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *