Hvordan velge en veske for daglig bruk

Håndvesker er ett tilbehør vi bruker hver dag, og de fleste av oss har en pose som vi bruker mesteparten av tiden. Uten å endre vesken din hver dag, ønsker vi at det skal se ut som vi har matchet det spesielt til antrekket vi har på seg, så det må gå med de fleste ting i garderoben vår. Enten du liker det eller ikke vesken din sier mye om hvem du er, gjør at det passer din personlighet og bildet du ønsker å portrettere.

Farge

Din hverdag veske har å matche eller blande med de fleste av dine antrekk, så det er best å velge en mid-range farge. Unngå virkelig varme farger som rødt eller kule farger som isblå. Velg en nøytral farge. Mens mange kvinner tror at en svart veske går automatisk med alle antrekk, trenger du ikke å begrense farge til kjedelig svart hvis du ikke vil. Sjokolade, lilla, og turkis er alle gode nøytrale farger som vil blande eller matche de fleste antrekk. Som et alternativ kan du velge en flerfarget veske med farger fra din favoritt antrekk.

Scale

Vesken må matche kroppen din størrelse i skala. Hvis du er en petit kvinne, bærende på en stor veske ser merkelig. En stor innrammet kvinner bærer en liten veske også har en tendens til å se litt rart. Velg en veske som gir en skala og balanse til kroppen din.

Kroppsfasong

Tenk på din kroppsfasong. Med de fleste kroppsfasonger, vil speiling formen fremheve det. Hvis du har et eple formet kropp og kommer over som runde, en vinkel snarere enn avrundet veske vil passe deg best. Hvis du er pæreformet, med en større bunn, ikke understreke dette ved å bære en pæreformet veske som buler på bunnen og Slims på toppen i form.

Håndvesker

Livsstil

En av de viktigste funksjonene i din hverdag veske er at det må passe din livsstil. Tenk på alle de elementene du vanligvis ville bære i vesken. Vesken skal kunne passe disse tingene uten svulmende. Hvis du liker å lese, kan du prøve å montere en standard pocketbok inn i vesken. Noen håndvesker er for små i form eller størrelse til å passe en bok. Vesken blir brukt nesten hver dag, så det må være i stand til å passe alle de tingene du trenger. Hvis du har en tendens til å ønske organisasjon, se etter en veske med flere lommer eller seksjoner. Tenk på hvordan du vil bruke vesken.

Personlighet

Velg en veske som passer din personlighet. Vesken gjør en uttalelse om hvem du er og hva du liker, så det er liten vits i å kjøpe en pose du ikke liker, bare fordi det er praktisk. Velg en veske som utfyller din personlighet. Hvis du foretrekker minimalistisk stil, ikke velg en masete veske med masse pynt.

Aksent

Se på hvor vesken sitter på kroppen din, eller hvordan du bærer den. Prøv å plassere vesken på den delen av kroppen din du mest lyst til å aksent. Hvis bena er din beste ressurs, bære vesken i hånden eller forlenge stroppene så den sitter så lavt som mulig. Hvis du ønsker å vise frem midjen din, bør vesken sitte rundt midjen. Juster stroppene av vesken for å fremheve dine beste kroppen funksjonen.

Velge en veske for daglig bruk er ikke alltid lett. Den daglige veske har å matche ulike antrekk, være praktisk, og passer din personlighet og kroppsfasong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *