Hvorfor ikke få en skreddersydde brude slitasje for den store dagen?

Bryllup dag er dagen da hver brud ønsker å føle seg som en prinser eller en fe. Skjønnhet, eleganse, følelser, velsignelser, kjærlighet og kjære alle kommer sammen for å gjøre dette til en enkelt dag mest minneverdige dagen i ditt liv. Hardt arbeid, tonnevis av innsats og måneder med planlegging er nødvendig for å gjøre noen bryllup dagen spesiell i livet til bruden og brudgommen.

Brudekjoler

Grave i din stil og smak

Det er viktig å vite hva din stil er, og hva slags tydelig at du skal føle beste. Ta en titt inni skapet ditt, identifisere dine favoritt kjoler og se etter en vanlig ting blant dine favoritter. Som du forbereder for bryllupet mange brudekjole eller kjole må være å trekke fokus mot seg selv. Samle bilder av slike kjoler og legg dem på et brett sammen. Bestem deg for hva du liker og gjøre det klart i hodet ditt. Ikke bland for mange ting; fikse idé i én enkelt setning. For mye er ikke så bra.

Snakk med designer

Sørg for at designeren ikke spille gjette spill. Hva du ønsker skal ikke avvike fra hva din designer forstår den skal være. Sørg for at du har noen visuelle klar ved din side for å holde ting klart. Størrelse nøyaktighet er en svært viktig faktor. Vær åpen for forslag av din designer som han / hun kan dele noen informasjon eller tips om hva som kan eller ikke kan være praktisk mulig eller behagelig for deg å bære.

Være komfortabel

Sørg for at du er komfortabel med endelig diskusjon og prisen på brudekjole. Det er ikke vanskelig å få en tilpasset rimelig brudekjole. Ikke føler trykk til å bruke over toppen på kjolen din. Også ta prøve uker før den siste dagen så i tilfelle kravet designer kan gjøre de endringer i tid. Prøv å være i form på tidspunktet for å gi målinger. Liten endring i kroppsfasong er greit, men å redusere mye vekt etter å ha gitt målingene kan gjøre det vanskelig for designer så vel som deg.

Endelig satt på et smil og ta vare på din helse og for å finne den perfekte kjolen for deg selv. Ikke la noe stress deg ut som den store dagen er for din lykke og samhold. Bo med din partner gjennom resepsjonen da disse vil være de øyeblikkene du vil verne for en levetid.

Hvis du ikke vet hvordan du ser etter montert brudekjoler, følge disse linkene ved http://www.missydress.no/brudekjoler.html og http://www.missydress.no/korte-brudekjoler.html

Nyt den store dagen med kjærlighet og omsorg. Cheers!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *